Logo-Unica.png

Over de trainers

Dideke Ros

Met veel plezier ga ik met de Unica-leidinggevenden aan de slag met het Leiderschapsprogramma. Gestudeerd heb ik aan de Universiteit van Amsterdam, aansluitend ruim 20 jaar ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van zelfinzicht, empatisch vermogen en het bouwen aan relatievertrouwen. Kenmerkend in mijn aanpak is het onderscheiden van hoofd- en bijzaken; dat doe ik vanuit een sterk ontwikkeld gevoel voor effectiviteit. Het spiegelen op gedrag en op het gevolg daarvan, ervaren de deelnemers aan mijn trainingen als verrijkend en praktisch toepasbaar. 

 

Annelies Vermeulen

Als richtinggevende motivator ben ik in staat jou te laten reflecteren op actuele leiderschap-situaties. Ik doe dit vanuit een originele, positieve benadering. ik ben afgestudeerd als Integraal Coach, daarvoor werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven als salesmanager. Inmiddels heb ik op het gebied van human development, met veel plezier, 19 jaar ervaring op gebouwd in (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling. Op een resultaatgericht en pragmatische wijze geef ik aan hoe jij jouw leiderschapskwaliteiten kan benutten voor het behalen van je persoonlijke- en organisatiedoelstellingen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in het Unica-leiderschapsprogramma! 

Over Nestor

Nestor is een energiek familiebedrijf, waarin enthousiaste denkers en doeners samen werken aan Leuk Werk. Wij beschikken over een stevige basis van consultants, projectleiders, ICT-ers, applicatieontwikkelaars, trainers en loopbaanprofessionals. Een team vakspecialisten dat ‘samen werkt aan Leuk Werk’.

 

Onze projecten en programma’s ontstaan op basis van het door ons ontwikkelde werk-aan-leuk-werk concept. Of het nu gaat om (mobiele) applicaties, trainingen, clinics, bijscholing, e-learning of coaching. Onze praktische en systematische aanpak zorgt ervoor dat alle ingrediënten voor een blijvende gedragsverandering altijd aanwezig zijn. Zo zijn we in staat om prikkelende, persoonlijke, voortdurende en resultaatgerichte programma’s te bieden waarmee organisaties en medewerkers voortdurend (blijven) werken aan Leuk Werk.